Aflever informatie

Afleverinformatie

Jij wil je bestelde artikelen natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Dat begrijpen we. Wij streven ernaar om producten die voor 15:00 uur zijn besteld en op voorraad zijn, dezelfde dag nog te verzenden (behalve zondag). Het kan echter zijn dat een product even niet voorradig is. Mocht dit het geval zijn dan krijg je van ons bericht wanneer de door ons verwachte levertijd staat gepland. Wil je eerder weten wat de precieze levertijd van je sieraad of horloge is, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken het dan meteen voor je op in ons systeem.

Aanvullende informatie over levertijden

Houd rekening met een dag langere levertijd wanneer je bestelt op zaterdag of zondag. Je ontvangt van ons altijd een bericht over de geschatte levertijd en als je er niet op kunt wachten, kun je eventueel je aankoopbedrag retour ontvangen. Wij vinden goede en open communicatie erg belangrijk en zullen veranderingen in de status van je bestelling altijd met je overleggen.

Levering op zaterdag

PostNL bezorgt op zaterdag geen bestellingen die aangetekend verzonden moeten worden vanwege de waarde of grootte van het pakket.